Σχεδιασμός ΛογοτύπουΚύρια Στοιχεία Λογοτύπου

Σχεδιασμός Λογοτύπου. Δημιουργία Logo. Tο λογότυπο είναι η ταυτότητα της εταιρείας σας. Αποκτήστε ένα μοναδικό λογότυπο με όμορφο, minimal design.

Το λογότυπο (logo) είναι το πιο σημαντικό μέρος στο σχεδιασμό-δημιουργία ενός brand. Ο σχεδιασμός logo είναι πολύ σημαντικός γιατί από αυτό εξαρτώνται όλες οι μετέπειτα σχεδιαστικές επιλογές, όπως ο σχεδιασμός του διαφημιστικού, της εταιρικής ταυτότητας, συσκευασίας κ.α. Η επιτυχία ενός λογότυπου εξαρτάται από το όμορφο design, τη σωστή μελέτη και ανάλυση της επιχείρησης σας και από την επιλογή ενός designer ο οποίος δεν θα περιορίζεται μόνο στις γραφιστικές γνώσεις και ταλέντο αλλά θα έχει εμπειρία στην επικοινωνία και το marketing.

Όμορφο Design: Tο λογότυπο είναι η πρώτη εικόνα της εταιρίας/επιχείρησης. Ένα όμορφα σχεδιασμένο logo είναι το πρώτο δείγμα ποιοτικής επιχείρησης/εταιρείας.

Μοναδικότητα: Σε ένα χαοτικό επιχειρηματικό περιβάλλον, ένα καλό λογότυπο σε κάνει να ξεχωρίζεις. Η διαφοροποίηση από τους ανταγωνιστές και το να κερδίσεις την πρώτη ματιά είναι απαραίτητο συστατικό στην εποχή που ζούμε. Το λογότυπο από μόνο του φυσικά δεν αρκεί. Μια συντονισμένη όμως στρατηγική σε συνδυασμό με ένα δυνατό branding είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα.

Μνήμη: Οι άνθρωποι τείνουν να θυμούνται πολύ πιο εύκολα λογότυπα παρά ονόματα. Σχεδιάζοντας σωστά ένα λογότυπο που αντιπροσωπεύει την επιχείρηση, αυξάνονται οι πιθανότητες, αυτό να αποτυπωθεί στη μνήμη των πελατών σας. Να θυμάστε πως η ποιότητα του λογότυπου αντιπροσωπεύει την ποιότητα των υπηρεσιών/προϊόντων σας.

Δείγματα Σχεδίασης Λογοτύπου


Τα βήματα που ακολουθούμε για τον σχεδιασμό ενός λογότυπου

25%
Μελέτη & Ανάλυση
50%
Σχεδιασμός
75%
Επιλογή δείγματος
100%
Παράδοση


Στόχος μας η χαρά σας όταν δείτε το τελικό αποτέλεσμα