5 Συμβουλές πρόληψης από Cyber Attacks

5 Συμβουλές πρόληψης από Cyber Attacks για ιδιοκτήτες ιστοτόπων

Τα Cyber Attacks στον κυβερνοχώρο έχoυν γίνει σε μεγάλο βαθμό μια μεγάλη απειλή για τους χρήστες του Διαδικτύου και τους ιδιοκτήτες ιστότοπων. Αυτό είναι αποτέλεσμα της κακής ασφάλειας του ιστότοπου και οι άνθρωποι πρέπει να φροντίζουν έντονα για να διατηρήσουν τις επιχειρήσεις τους.

Ο εντοπισμός των απειλών είναι κάτι σημαντικό, αλλά η αποτροπή τους είναι πολύ σημαντική.

Στη σημερινή ανάρτηση, ας συζητήσουμε μερικά από τα προληπτικά μέτρα που μπορούν να αποφύγουν τα Cyber Attacks στον ιστότοπο της επιχείρησής σας. Μείνετε κοντά και ελέγξτε εάν χάσατε κάποιο από τα σημαντικά βήματα και εφαρμόστε τα στον ιστότοπο της επιχείρησής σας.

1. Ενημερωθείτε για τα εγκλήματα στον κυβερνοχώρο:

Πρέπει να προσέχετε τα καθημερινά γεγονότα, ειδικά όταν πρόκειται για τον διαδικτυακό κόσμο. Το Διαδίκτυο είναι ένας από τους μεγαλύτερους τομείς όπου γίνεται μια τεράστια επένδυση στις μέρες μας. Και αν αγνοήσεις έστω και το παραμικρό, έχεις τελειώσει.

Επομένως, πρέπει να γνωρίζετε ποιες από τις πληροφορίες σας είναι ελκυστικές για τους χάκερ και ποιες όχι. Μέχρι τότε μπορείτε να αποκρύψετε όλες τις πολύτιμες πληροφορίες σας από χάκερ ή επιθέσεις.

Από την άλλη, μπορείτε να περάσετε από διάφορες αναρτήσεις και άρθρα που σχετίζονται με χάκερ και τακτικές hacking. Θα μπορείτε να αναγνωρίσετε πράγματα που κάνουν τον ιστότοπό σας ανασφαλή. Λάβετε προληπτικά μέτρα για να τα ξεπεράσετε πριν πέσουν στα χέρια των χάκερ.

2. Προστασία με χρήση πιστοποιητικού SSL:

Το πιστοποιητικό SSL είναι ένα από τα καλύτερα μέτρα που θα μπορούσατε να λάβετε για να αποτρέψετε τον ιστότοπό σας. Η εγκατάσταση οποιουδήποτε ιστότοπου σε ένα πιστοποιητικό SSL μπορεί να δημιουργήσει εμπιστοσύνη μεταξύ των χρηστών και ακόμη και να προστατευτεί από κακόβουλες επιθέσεις.

Τα πιστοποιητικά SSL είναι πλέον διαθέσιμα σε φθηνότερες τιμές και με διαφορετικές πολιτικές που διατηρούν αποτελεσματικά τον ιστότοπό σας. Τα πιστοποιητικά SSL, όπως το Πιστοποιητικό SSL Wildcard, προστατεύουν τον τομέα σας καθώς και έναν αριθμό άλλων υποτομέων. Αυτά τα πιστοποιητικά προστατεύουν τομείς όπως τα κανονικά πιστοποιητικά SSL και διεκπεραιώνουν αιτήματα χρησιμοποιώντας τις ίδιες μεθόδους επικύρωσης.

3. Συνεπάγεται έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων:

Μειώστε τον κίνδυνο χακαρίσματος χρησιμοποιώντας έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων. Μπορείτε να ενθαρρύνετε τους υπαλλήλους σας με τη διαδικασία ελέγχου ταυτότητας δύο παραγόντων. Αυτή η διαδικασία πράγματι βελτιώνει το επίπεδο ασφάλειας στον ιστότοπό σας.

Με την εφαρμογή αυτής της διαδικασίας, θα σας ζητηθεί από εσάς και τους υπαλλήλους σας να εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης καθώς και τον κωδικό ελέγχου ταυτότητας που είναι κοινόχρηστος στο έξυπνο τηλέφωνο ή τη διεύθυνση email σας. Μέχρι τότε αποφεύγετε διακοπές στον ιστότοπό σας και προστατεύετε τις πληροφορίες σας.

4. Εκτελέστε έγκαιρους ελέγχους:

Καθώς η εταιρεία σας ή ο οργανισμός σας αναπτύσσεται, δεν υπάρχει τρόπος να θέσετε σε κίνδυνο την ασφάλεια έναντι του εισοδήματος. Σίγουρα θα πρέπει να κάνετε ελέγχους που ασφαλίζουν τον ιστότοπό σας. Για να πραγματοποιήσετε αυτούς τους ελέγχους, μπορείτε να εμπλέξετε συμβούλους κυβερνοασφάλειας που είναι ειδικοί στο χειρισμό παραβιάσεων ασφάλειας.

Υπό την προϋπόθεση ότι μπορείτε επίσης να προσλάβετε έναν υπάλληλο ασφαλείας πλήρους απασχόλησης που μπορεί να ταξιδέψει και να σας βοηθήσει στα μέτρα ασφαλείας του ιστότοπού σας. Μπορεί να σας καθοδηγήσει στη λήψη προληπτικών μέτρων που προστατεύουν τον ιστότοπό σας καθώς και την ασφάλεια της επιχείρησής σας .

5. Θωρακίστε σημαντικά δεδομένα:

Προστατεύετε συνεχώς τις πιο ευαίσθητες πληροφορίες του οργανισμού σας. Οι πληροφορίες που είναι αβοήθητες και μπορούν να εστιαστούν από προγραμματιστές πρέπει πρώτα να διασφαλιστούν.

Η ασφάλεια στον κυβερνοχώρο και η ασφάλεια της βάσης δεδομένων είναι πολύ σημαντικές για την προστασία της επιχείρησής σας από πιθανή επίθεση στον κυβερνοχώρο. Έχετε το νου σας πώς γίνεται αυτό το απόθεμα πληροφοριών επείγουσας ανάγκης από το προσωπικό και βεβαιωθείτε ότι δεν μπορεί να το λάβει κανείς χωρίς εξουσιοδότηση.

Ελέγξτε δύο φορές τις μεθόδους που χρησιμοποιείτε για να βιδώσετε τις πληροφορίες για να διασφαλίσετε ότι είναι προστατευμένες και μακριά από εισβολείς.

google ads

Καμπάνιες & Βελτιστοποιήση ‎GOOGLE ADS

ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ & ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ‎GOOGLE ADS Το Google παραμένει η μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης στον κόσμο και τα google ads σας τοποθετούν άμεσα στην κορυφή των αναζητήσεων

Read More »

Comments are closed.