Πως να μπορούμε να κάνουμε Blog;

Το blogging μπορεί να είναι απίστευτα πολύτιμο για πολλούς ανθρώπους και για διάφορους λόγους. Η δημιουργια blog δεν είναι μόνο για επιχειρήσεις! Επωφελήθηκα προσωπικά, επαγγελματικά και οικονομικά από το blogging. Εδώ είναι μερικοί από τους μεγαλύτερους λόγους για τους οποίους πιστεύω ότι θα πρέπει να ξεκινήσετε αμέσως την δημιουργια blog.

1. Προσέλκυση κοινού

Το Blogging σάς δίνει τη δυνατότητα να προσεγγίσετε τα εκατομμύρια άτομα που χρησιμοποιούν το Διαδίκτυο. Η δημιουργια ενός Blog μπορεί να σας βοηθήσει να προωθήσετε τον εαυτό σας ή την επιχείρησή σας. Το blogging λειτουργεί ως μέθοδος για την προσέλκυση κοινού επειδή του προσφέρει κάτι πολύτιμο χωρίς να ζητήσει οτιδήποτε ως αντάλλαγμα.

 Σε τι προτιμάτε να κάνετε κλικ, μια σελίδα με τίτλο «Πώς να προωθήσετε το ιστολόγιό σας» ή μια σελίδα με τίτλο «Αγοράστε τις συμβουλευτικές υπηρεσίες μου»; Δημιουργώντας ένα ιστολόγιο που έχει αξία, μπορείτε να προσελκύσετε ένα κοινό και τελικά να το μετατρέψετε σε πελάτες, συνεργάτες, φίλους ή με άλλο τρόπο.

2. Aποδείξτε τις γνώσεις σας

Έχοντας ένα ιστολόγιο και γράφοντας για σημαντικά θέματα που σχετίζονται με το κοινό σας, καθιερώνεστε ως αυθεντία στον χώρο. Βελτιώνει την επαγγελματική σας εικόνα. Ένα ιστολόγιο είναι για επαγγελματίες τη δεκαετία του 2020 αυτό που ήταν μια επαγγελματική κάρτα τη δεκαετία του 1990. Τα ιστολόγια είναι οι νέες επαγγελματικές κάρτες.

3. Δημιουργήστε καλή σχέση και αφοσίωση

Το Blogging μπορεί να μετατρέψει την επισκεψιμότητα σε δυνητικούς πελάτες. Το blogging μπορεί να «ζεστάνει» τις ψυχρές κλήσεις και την επισκεψιμότητά σας από άλλες πηγές. Εάν κάποιος λάβει την προωθητική κλήση σας, μπορεί να είναι πιο δεκτικός εάν έχει διαβάσει το ιστολόγιό σας και έχει λάβει αξία από αυτό.

4. Οργανώστε τις σκέψεις σας και μάθετε

Το Blogging σε αναγκάζει να διδάξεις στον εαυτό σου αυτό που δεν ξέρεις και να εκφράσεις αυτό που ξέρεις. Όταν ξεκινάτε να γράφετε μια ανάρτηση ιστολογίου, αναγκάζεστε να οργανώσετε τις σκέψεις σας. Εάν υπάρχουν κενά στο θέμα για το οποίο γράφετε, θα πρέπει να το μάθετε. Το να γράφετε και να διατυπώνετε τις σκέψεις σας είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εσωτερικεύσετε κάτι που μάθατε ή βιώσατε. Το γράψιμο σας βοηθά να εξοικειωθείτε περισσότερο με το θέμα για το οποίο γράφετε.

5. Πείτε την ιστορία σας

Με την δημιουργια Blog έχετε τη δυνατότητα να είστε η δική σας εταιρεία πολυμέσων. Μπορείτε να πείτε την ιστορία σας με τον τρόπο που θέλετε να την πείτε χωρίς να εξαρτάστε από δημοσιογράφους. Όταν γράφετε για ένα θέμα που σας ενδιαφέρει, μπορείτε να αποφασίσετε πώς να απεικονίσετε μια ιστορία, ποιες πληροφορίες να συμπεριλάβετε και ποιες πληροφορίες να αποκλείσετε. Το Blogging σάς επιτρέπει να διασφαλίσετε ότι όλες οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο ιστολόγιο είναι πραγματικές.

6. Γνωρίστε νέους ανθρώπους

Το κοινό που προσελκύετε μέσω του να ξεκινήσετε το Bloggingδεν χρειάζεται να είναι απλώς το «κοινό» σας. Μπορούν να γίνουν φίλοι, συνάδελφοι ή συνεργάτες. Είχα πολλούς ανθρώπους να επικοινωνήσουν μαζί μου αμέσως μετά την ανάγνωση του ιστολογίου μου. Μερικοί από αυτούς τους ανθρώπους έχουν γίνει φίλοι ή καλές επαγγελματικές επαφές.

7. Ξεχωρίστε

Σύμφωνα με τον «κανόνα του 1 τοις εκατό», μόνο το 1 τοις εκατό των χρηστών του Διαδικτύου δημιουργούν ενεργά νέο περιεχόμενο, ενώ το υπόλοιπο 99 τοις εκατό των συμμετεχόντων το βλέπουν απλώς. Με το να ξεκινήσετε το Blogging , διαχωρίζετε τον εαυτό σας από το 99 τοις εκατό των ανθρώπων που δεν γράφουν. Το να ξεχωρίζεις είναι απαραίτητο σε μια ολοένα και πιο ανταγωνιστική οικονομία.

8. Επικυρώστε την εμπειρογνωμοσύνη

Τα ιστολόγια είναι τα νέα βιογραφικά. Το ιστολόγιο σχετικά με ένα θέμα στο οποίο θα θέλατε να θεωρηθείτε ειδικός, μπορεί να δείξει στους αναγνώστες, τους εργοδότες και το δίκτυό σας ότι είστε ειδικευμένοι και ενημερωμένοι.

9. Κερδίστε χρήματα

Εάν έχετε ένα ιστολόγιο με πολλούς αναγνώστες, ενδέχεται να υπάρχουν ευκαιρίες για δημιουργία εσόδων. Στη σημερινή οικονομία, η διαφοροποίηση και η ύπαρξη πρόσθετων πηγών εισοδήματος μπορεί να είναι εξαιρετικά επωφελής. Εάν εργάζεστε σε μια δουλειά που δεν πληρώνει όσο θα θέλατε, ή αν απλά θα θέλατε να κερδίσετε περισσότερα χρήματα (ποιος δεν το κάνει;), το blogging μπορεί να αποφέρει ένα εξαιρετικό εισόδημα. Το εισόδημα που δημιουργείται από το blogging μπορεί επίσης να είναι “παθητικό”, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να αυτοματοποιηθεί και δεν σχετίζεται άμεσα με τον χρόνο που αφιερώνετε σε αυτό.

google ads

Καμπάνιες & Βελτιστοποιήση ‎GOOGLE ADS

ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ & ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ‎GOOGLE ADS Το Google παραμένει η μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης στον κόσμο και τα google ads σας τοποθετούν άμεσα στην κορυφή των αναζητήσεων

Read More »
Shopping Basket