Κατασκευή Eshop με όμορφη-custom εμφάνιση, ταχύτητα και ευκολία στη χρήση.

Αποκτήστε ένα eshop με όμορφο σχεδιασμό, γρήγορες ταχύτητες, εύκολη διαχείριση και ασφάλεια. Αυτά τα στοιχεία είναι τα σημαντικότερα που προσέχουμε στην becreative.gr στη κατασκευή ενός e-shop . Αυτά τα τρία στοιχεία, θα είναι το σημαντικότερο σας πλεονέκτημα στη προσέγγιση των πελατών σας και στη παραμονή τους στο eshop σας. Σε περίπτωση που επιλέξετε κατασκευή eshop με custom design (παραμετροποιημένη εμφάνιση), ώστε να ξεχωρίσετε ακόμη περισσότερο από τον ανταγωνισμό, είμαστε και πάλι μαζί σας. Οι γραφίστες μας θα σας βοηθήσουν να κάνετε τις επιθυμίες σας πραγματικότητα. Όλα τα γραφικά του eshop σας (δομή, κουμπιά, εικονίδια κ.α.) θα είναι μοναδικά, σύμφωνα με τις επιθυμίες σας. Επιπλέον, στην περίπτωση που δεν έχετε λογότυπο, κατασκευάζουμε εμείς την εταιρική σας ταυτότητα, ώστε να συνάδει και με το σχεδιασμό του eshop σας. 

Responsive Design

Οι χρήστες του ίντερνετ συνδέονται όλο και περισσότερο από φορητές συσκευές (tablet, κινητά). Είναι πολύ σημαντικό να έχουν μια ομοιογενή και ευχάριστη εμπειρία πλοήγησης, ανεξάρτητα από την συσκευή με την οποία αναζητούν πληροφορίες για τα προϊόντα σας. Σε κάθε μορφή εμφάνισης που σας προτείνουμε, ο σχεδιασμός της είναι τέτοιος ώστε να προσαρμόζεται στο μέγεθος της συσκευής με την οποία πλοηγείται κάποιος επισκέπτης. Το Responsive Design είναι απαραίτητο ώστε το eshop σας να είναι φιλικό σε Smartphones και Tablets συσκευές, προσφέροντας ευκολία στην πλοήγηση και διασφαλίζοντας την καλαισθησία στην παρουσίαση των προϊόντων σας καθώς και την παραμονή των επισκεπτών στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα

Google Analytics

Μια πολύ χρήσιμη και σημαντική υπηρεσία-ανάγκη για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα είναι η δυνατότητα να παρακολουθείτε την επισκεψιμότητα του. Θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις κινήσεις των επισκεπτών σας ανά χρόνο, μήνα, εβδομάδα, ημέρα ακόμα και κάθε χρονική στιγμή. Επίσης θα μπορείτε να γνωρίζετε το μέσο χρόνο παραμονής, ποσοστό εγκατάλειψης, σελίδες-προϊόντα με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα κ.α. Επιπλέον υπάρχει η δυνατότητα να επιβλέπετε από ποιες πηγές (π.χ. facebook, instagram κ.α.) προήλθαν οι πωλήσεις στο eshop σας όπως επίσης και το ποσοστό κέρδους. Έτσι θα γνωρίζετε σε ποια προωθητικά μέσα θα δώσετε μεγαλύτερη προσοχή και διαφημιστικό budget. Ένας σύμβουλος μας θα σας εκπαιδεύσει δωρεάν ώστε να χειρίζεστε με άνεση.

Φιλοξενία Eshop σε ασφαλείς και ταχύτατους servers

Η λειτουργία του eshop σας γίνεται με απόλυτη ασφάλεια από κακόβουλες επιθέσεις και η ομάδα μας φροντίζει για ημερήσια ή εβδομαδιαία backup. Τέλος στη κατασκευή eshop περιλαμβάνεται δωρεάν και SSL πιστοποιητικό ασφαλείας ώστε να εξασφαλίσουμε το επίπεδο εμπιστοσύνης των πελατών με το online κατάστημά σας αλλά και να διασφαλίσουμε την ασφαλή ανταλλαγή δεδομένων ανάμεσα στις δύο πλευρές, αποτρέποντας κακόβουλους χρήστες από την υποκλοπή δεδομένων. Η ασφάλεια και η ταχύτητα θα βοηθήσουν πολύ στη προώθηση του eshop σας αργότερα στα social media αλλά ιδιαίτερα και στη Google.

Εύκολο checkout (πληρωμή)

Με το One Page Checkout οι πελάτες σας θα μπορούν εύκολα να ολοκληρώσουν την αγορά τους. Επίσης θα μπορούν να πραγματοποιήσουν γρήγορα και εύκολα την αγορά τους ως επισκέπτες χωρίς να μπουν στην διαδικασία δημιουργίας λογαριασμού εφόσον δεν το επιθυμούν. Στους τρόπους πληρωμής το eshop σας θα υποστηρίζει αντικαταβολή, πληρωμή μέσω χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας, paypal και τραπεζική μεταφορά! Τέλος εφόσον ολοκληρώσει κάποιος την παραγγελία ακολουθεί ευχαριστήριο μήνυμα με τον κωδικό της παραγγελίας όπως επίσης και αυτοματοποιημένο ενημερωτικό email με τα απαραίτητα στοιχεία της παραγγελίας


Η Διαδικασία Που Ακολουθούμε

 
 • 20%

  1.ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

 • 40%

  2.ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

 • 60%

  3.ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ

 • 80%

  4.TESTING

 • 100%

  5.ΠΑΡΑΔΟΣΗ