Σχεδιασμός & Κατασκευή Ιστοσελίδων

Αποκτήστε μία επαγγελματική, σύγχρονη και εύκολα διαχειρίσιμη Ιστοσελίδα.

Αφού κάνουμε σαφείς τους στόχους της εταιρίας σας έπειτα προχωράμε στο σχεδιασμό της ιστοσελίδας σας. Αυτό σημαίνει ότι η κατασκευή ιστοσελίδας από την ομάδα μας δεν περιορίζεται μόνο στην όμορφη εμφάνιση αλλά στη δημιουργία ιστοσελίδας που συνδυάζει όμορφη-μοναδική εμφάνιση και συμβάλει-ανταποκρίνεται στους επιχειρηματικούς σας στόχους.

Η ταχύτητα της ιστοσελίδας σας είναι σημαντική για να έχουν οι επισκέπτες σας μία ευχάριστη εμπειρία κατά τη πλοήγηση τους. Επίσης εξασφαλίζει και τη παραμονή των επισκεπτών στην ιστοσελίδα σας.

Η ομάδα μας προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες ώστε όλες οι σελίδες να φορτώνουν σε ελάχιστα δευτερόλεπταΓρήγορη ιστοσελίδα και με ευχάριστη πλοήγησή σημαίνει επαναλαμβανόμενοι επισκέπτες!

Ένα πολύ μεγάλο ποσοστό των χρηστών του διαδικτύου χρησιμοποιούν το κινητό ή το tablet για την πλοήγησή τους. Η ιστοσελίδα σας θα εμφανίζεται εξίσου όμορφη σε όλες τις οθόνες: κινητό τηλέφωνο, tablet, laptop, monitor (responsive design).

Έτσι όσοι επισκέπτονται την ιστοσελίδα μέσω κινητού τηλεφώνου ή tablet δεν θα την εγκαταλείπουν αλλά και η εταιρία σας θα έχει μία εκσυγχρονισμένη εικόνα.

Εμπειρία & Ολοκληρωμένες Λύσεις

Δημιουργία & Σύνδεση με Social Media

Τα Κοινωνικά Δίκτυα μπορούν να μετατραπούν σε καθοριστικούς παράγοντες αύξησης των πωλήσεων σας. Δημιουργούμε λογαριασμούς σε όλα τα Social Media που επιθυμείτε και σας συμβουλεύουμε για το ποια θα είναι αποδοτικότερα ανάλογα με την επιχείρηση σας. Επίσης σχεδιάζουμε τις εικόνες προφίλ και εξώφυλλου ώστε να συμφωνούν με τα χρώματα της ιστοσελίδα σας ώστε να έχετε μια ομοιόμορφη παρουσία στο διαδίκτυο. Επίσης μπορείτε να αναθέσετε τη διαχείριση των Κοινωνικών σας Δικτύων στους Social Media Experts μας .

Επεξεργασία Φωτωγραφιών

Στα πλαίσια της προσπάθειας μας να δίνουμε ολοκληρωμένες λύσεις στις εταιρίες που αποφασίζουν να συνεργαστούν μαζί μας, αναλαμβάνουμε την επεξεργασία των φωτογραφιών σας.

SEO – Google Friendly

Ένα από τα κυριότερα κανάλια απόκτησης επισκεπτών της ιστοσελίδας σας θα είναι η μηχανή αναζήτησης της Google. Γι’ αυτό το λόγο η ιστοσελίδα σας πρέπει να είναι φιλική στις μηχανές αναζήτησης ώστε να σας βρίσκουν εύκολα οι πελάτες σας. Η ομάδα της be creative βελτιώνει την ιστοσελίδα σας με τεχνικές SEO (Search Engine Optimization) ώστε να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις. Επίσης η ομάδα μας συντάσσει ελκυστικούς τίτλους και περιγραφές ώστε οι επισκέπτες να επιλέξουν την δική σας ιστοσελίδα. Τέλος, προβαίνουμε σε παραμετροποίηση των κειμένων σας ώστε να έχουν σωστή απόδοση για τις μηχανές αναζήτησης (Google)

Αναβάθμιση Ιστοσελίδας

Σε περίπτωση που διαθέτετε ήδη κάποιο site αλλά δεν συνάδει με τη ποιότητα των υπηρεσιών-προϊόντων σας και δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα της επιχείρησή σας, μπορούμε να το αναβαθμίσουμε ή να εξετάσουμε το ενδεχόμενο για κατασκευή ιστοσελίδας εξ’ αρχής.